Нова инициатива стартира кметът на район Тракия Георги Гатев  –

...
Нова инициатива стартира кметът на район Тракия Георги Гатев  –
Коментари Харесай

Район „Тракия” с инициатива: „Стани Дядо Коледа за един ден, зарадвай дете в нужда”

Нова самодейност започва кметът на регион „ Тракия ” Георги Гатев  – „ Стани Дядо Коледа за един ден, зарадвай дете в потребност ”.  След като възпламениха светлините на коледната елха в парк „ Пловдив 2019 ”, кметът и администрацията сложиха още едно празнично дърво в постройката на кметството.  Вместо с играчки, тя е окичена с писма с стремежи на деца от обществено слаби фамилии, живеещи в регион „ Тракия ”.
Прочетете още
Всеки искащ може да си избере едно от писмата, да купи подаръка разказан вътре, да го остави в кметството и да се трансформира в Дядо Коледа, като зарадва дете по празниците. Инициативата ще е дейна до привършване на пликовете с детски стремежи, като същинското разпределяне на подаръците ще се реализира директно преди Коледа, в интервала от 19 до 22 декември в постройката на районната администрация. Над 80 деца ще получат подарък по тази нова за региона благотворителна акция.

Взимайки плик с готовност от елхата с писмата, кметът на регион „ Тракия ” Георги Гатев съобщи, че всяко дете заслужава да преживее коледните страсти в цялостната им хубост и че няма нищо по-истинско от това да зарадваш дете по празниците.

Вземете присъединяване в благотворителната самодейност на регион „ Тракия ” - станете част от коледното знамение като сбъднете една детска фантазия!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР